Kožená brašna na MacBook Pro

Ručne šitá kožená brašna na MacBook Pro je mimoriadne elegantný a funkčný doplnok k Vášmu Macu. S Vaším vlastným zdobením, iniciálmi alebo obrázkovým motívom sa tak stane neoddeliteľnou súčasťou Vášho image. 

Čistá elegantná funkcionalita

brašna na macbook

Jednoduchá kožená brašna na MacBook Pro disponuje presne tým, čím má – eleganciou, minimalistickým dizajnom a mimoriadnou životnosťou. Najmenšie možné rozmery, aby sa do nej Mac akurát zmestil, neplával v nej a aby brašna nebola rozmerovo oveľa väčšia oproti Macu. Brašna sa zatvára pomocou jednoduchého záklopu s koženým pásom. Neobsahuje žiadne kovové zámky, ktoré by zvyšovali hmotnosť.

Pravá koža – jedinečnosť od prírody

kožená brašna na macbook

Táto brašna na MacBook Pro je robená z dvoch vrstiev – hlavnú časť tvorí hovädzia hladenica s hrúbkou cca 2-2,5mm, pričom je spracovaná ekologicky, tzv. trieslovinami. Farbená je farbami na vodnej báze, ktoré na koži vytvárajú jedinečný vzor, vďaka kotrému je každá takáto brašna nezameniteľným originálom.

Vydrží viac. Ešte viac.

kožená brašna na macbook pro

Vnútro je vystlané bravčovou glazúrovanou kožou čiernej farby pre lepšiu ochranu Vášho Macu pred prachom, nárazmi pri prenášaní, alebo poveternostnými podmienkami. Celá brašna na MacBook je pevne zošitá tradičným brašnárskym stehom a prírodnou ľanovou dratvou. Ide o jedinečnú techniku, ktorú nenahradí žiaden šijací stroj na svete; stehy sú neobyčajne pevné a trvácne.

Váš Mac je len Váš. Vaša brašna na MacBook to potvrdí.

kožená brašna na notebook

Zdobenie na prednej strane je možné riešiť Vašimi iniciálmi, prípadne jednoduchým logom, ako na fotke. Vaša brašna na Mac sa tak stane nie len praktickým pomocníkom, ale aj štýlovým doplnkom. Na svete nebude nikto ďalší, kto by mal rovnakú brašnu na Mac, ako Vy.

brašna na mac

Kožená brašna na MacBook Pro sa dá jednoducho objednať vyplnením tohoto formulára. Orientačná doba dodania je cca 4 týžne.

Ak máte záujem, ceny a možnosť objednania nájdete tu:

Kožený obal na notebook

Categories: eso