Puzdro na karty: doplnok, ktorý určite oceníte

Puzdro na karty je praktický a elegantný doplnok, ktorý oceníte, ako málo čo. Vyrobené z pravej, masívnej kože, ekologicky, tradičnými brašnárskymi postupmi. Zmestíte doň až 6 kariet, namiesto drahého loga vaše vlastné iniciály, za ktoré nepriplácate nič.

Puzdro na karty ušetrí kopec nervov

Poznáte to: potrebujete len na chvíľu vybehnúť von a nechcete so sebou ťahať tašku ani mohutnú peňaženku, ktorá je často naprataná, povedzme si otvorene, hlúposťami. Potom to len omína vo vreckách, všetko z nej vypadáva pri manipulácii je s tým oštara. Obzvlášť, ak je napríklad leto a máte na sebe len ľahké šortky a tričko bez vreciek. Alebo máte na sebe oblek a veľká “buxa” skrátka pôsobí, ako by ste pod sakom skrývali šťeňa.

Presne toto už viac riešiť netreba – problém vyrieši puzdro na karty. Ide o minimalistický, ale štýlový a praktický doplnok vyrobený ručne z pravej kože. Dáte sem všetko, čo naozaj potrebujete – občiansky, vodičský, kreditku, prípadne nejakú tú dvacku. S vlastnými iniciálmi namiesto môjho loga budete navyše pánom situácie a ostatní budú len ticho zízať.

[Modula id=’1′]

Budete sa len smiať, keď bude ľuďom okolo Vás vydúvať oblečenie a znemožňovať pohodlný pohyb im budú tučné a ťažké peňaženky, ktoré sťahujú nohavice a znemožňujú napríklad pobehnúť, či pohodlne si sadnúť. Ľahučké luxusné puzdro z pravej kože vás nebude ani omínať a už vonkoncom nestratíte prehľad o tom, čo kde máte uložené.

 

Všetko potrebné na jednom mieste

Do troch priečinkov sa pohodlne zmestí až šesť kariet, ktoré nevypadávajú, ľahko sa vyberajú, pri bezkontaktných platbách ich ani netreba vyberať. Zatiaľ čo ťažká veľká peňaženka s ťažkosťami natlačená do zadného vrecka je magnetom na vreckových zlodejov, kožené puzdro na karty a seba nikdy neupozorní žiadneho vreckára. 

[Modula id=’2′]

Namiesto mojej značky môžu byť na puzdre vaše iniciály, prípadne iniciály osoby, ktorej takého puzdro na karty môžete darovať. Alebo ho môžeme nechať aj prázdne. Na výber je viacero farieb: odtiene hnedej – mahagónová (posledná fotka), zubria, gaštanová, potom čierna alebo prírodná – bez farbenia. Pre zvýraznenie zdobenia (horné fotky) používam iný typ farby – tá je v troch odtieňoch:  červená, a svetlá alebo tmavá hnedá. 

 

 

Kožené puzdro na katy PGB
Cena: 35,00 €

Materiály a postupy preverené časom

Ako všetky moje výrobky, aj puzdra na karty vyrábam z poctivej hovädzej kože, ktorú ošetrujem prírodnými materiálmi ako včelí vosk či lanolín. Ide o ručné šitie ľanovou dratvou;  švy sú tak pevné a trvácne, že sa im nevyrovná žiaden spoj lepený alebo šitý na šijacom stroji.

 

Objednáte rýchlo a jednoducho

[contact-form-7 id=”1736″ title=”Puzdro na karty”]

 

Ďalšie moje výrobky nájdete v časti MENU => VÝROBKY, ale tiež na mojej facebookovej stránke Ručne šité kožené doplnky a na mojom youtube kanáli Brašnárstvo PGB.

 

Categories: eso