Kožená taška na notebook

Ručne šitá kožená taška na notebook je mimoriadne elegantný a funkčný doplnok k Vášmu notebooku. S Vaším vlastným zdobením, iniciálmi alebo obrázkovým motívom sa tak stane neoddeliteľnou súčasťou Vášho image. 

Čistá elegantná funkcionalita

brašna na notebook

Jednoduchá kožená taška na notebook disponuje presne tým, čím má – eleganciou, minimalistickým dizajnom a mimoriadnou životnosťou. Najmenšie možné rozmery, aby sa do nej notebook akurát zmestil, neplával v ňom a aby taška nebola rozmerovo oveľa väčšia oproti notebooku. Taška sa zatvára pomocou jednoduchého záklopu s koženým pásom. Neobsahuje žiadne kovové zámky, ktoré by zvyšovali hmotnosť.

Pravá koža – jedinečnosť od prírody

taška na notebook

Táto taška na notebook  je robená z dvoch vrstiev – hlavnú časť tvorí hovädzia hladenica s hrúbkou cca 2-2,5mm, pričom je spracovaná ekologicky, tzv. trieslovinami. Farbená je farbami na vodnej báze, ktoré na koži vytvárajú jedinečný vzor, vďaka kotrému je každá takáto taška nezameniteľným originálom.

Vydrží viac. Ešte viac.

kožená taška na notebook

Vnútro je vystlané bravčovou glazúrovanou kožou čiernej farby pre lepšiu ochranu Vášho notebooku pred prachom, nárazmi pri prenášaní, alebo poveternostnými podmienkami. Celá taška na notebook je pevne zošitá tradičným brašnárskym stehom a prírodnou ľanovou dratvou. Ide o jedinečnú techniku, ktorú nenahradí žiaden šijací stroj na svete; stehy sú neobyčajne pevné a trvácne.

Váš notebook je len Váš. Vaša taška na notebook to potvrdí.

kožená taška na notebook

Zdobenie na prednej strane je možné riešiť Vašimi iniciálmi, prípadne jednoduchým logom, ako na fotke. Vaša taška na notebook sa tak stane nie len praktickým pomocníkom, ale aj štýlovým doplnkom. Na svete nebude nikto ďalší, kto by mal rovnakú brašnu na notebook, ako Vy.

Kožená taška
na notebook 13″:
130,00 €

Kožená taška
na notebook 15″:
150,00 €

taška na notebook

Kožená taška na notebook sa dá jednoducho objednať  vyplnením tohoto formulára. Orientačná doba dodania je cca 4 týžne.

Ak máte záujem, ceny aj možnosť objednania nájdete tu:

Kožený obal na notebook

Kožený obal na MacBook

Kožené puzdro na Macbook

Kožená brašna na MacBook

Kožená taška na notebook

Kožená brašna na notebook

Kožené puzdro na notebook

Kožený obal na notebook

Ďalšie moje výrobky nájdete v časti MENU => VÝROBKY, ale tiež na mojej facebookovej stránke Ručne šité kožené doplnky a na mojom youtube kanáli Brašnárstvo PGB.

Categories: eso